Woninghypotheek

Of u nu starter of doorstromer bent, u de woning wilt verbouwen of verduurzamen of de huidige hypotheek wilt aanpassen, bij Marcel Bruins van MHB Hypotheken bent u aan het juiste adres.  

Starters en doorstromers krijgen hulp bij het gehele financiële traject; van een 1e gesprek t/m de sleuteloverdracht. Ook na aankoop van uw woning kunt u bij MHB Hypotheken terecht voor al uw hypotheekvragen.  

Voorkom een eventuele financiële teleurstelling en volg onderstaande stappen: 
Stap 1: maak een vrijblijvende afspraak, wat is mijn financiële ruimte? 
Stap 2: ga op zoek naar een geschikte woning 
Stap 3: voor het uitbrengen van een bod maakt u een vervolgafspraak met MHB Hypotheken 

Doorstromers kunnen bij de meeste geldverstrekkers -onder bepaalde voorwaarden- de hypotheekrente meenemen. Koopt u de woning eerder dan dat uw eigen woning wordt overgedragen dan heeft u mogelijk een overbruggingskrediet nodig. Ook krijgt u dan te maken met een periode van dubbele woonlasten. Wees hier goed van op de hoogte zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. 

Bevalt het wonen u goed maar wilt u de woning aanpassen of verduurzamen dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit te financieren. Het verhogen van de bestaande hypotheek komt het meest voor.    

Veranderd uw (financiële) situatie dan kan het aanpassen van uw hypotheek een optie zijn. Hierbij kunt u denken aan een extra aflossing of het wijzigen van de hypotheekvorm. Ook kan het aanpassen van de renteperiode een optie zijn. 

Voor een financieel verantwoord advies gaat u naar Marcel Bruins van MHB Hypotheken.