Dienstenwijzer

Informatie over onze dienstverlening 
MHB Hypotheken maakt graag heldere afspraken met u over haar dienstverlening en de bijbehorende kosten. In deze Dienstenwijzer leest u daar meer over. Wij gaan hierbij verder dan de informatie die we u op grond van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) moeten verstrekken. Wij geven u graag aanvullende informatie over onze dienstverlening zodat u een totaalbeeld krijgt. Heeft u hier vragen over, stel ze dan gerust.  

Naam en adres
MHB Hypotheken
Torenlaan 32a
9411 KE Beilen 

Registratie AFM
Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder vergunningsnummer: 12045741.  

Op grond van deze vergunning mag MHB Hypotheken adviseren en bemiddelen in:
-hypothecair krediet
-consumptief krediet
-betalingsbeschermers; overlijdensrisico-, arbeidsongeschiktheids-, werkloosheidsverzekeringen (in combinatie met hypothecair krediet)
-betaalrekeningen
-spaarrekeningen
-opstal- en inboedelverzekeringen (in combinatie met hypothecair krediet)
En tevens adviseren en /of orders ontvangen en doorgeven met betrekking tot deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen (nationaal regime). 

Aard van onze dienstverlening
Binnen het kader van onze vergunning kunnen wij u op de volgende manieren van dienst zijn;
1. Wij kunnen u inzicht geven in uw huidige situatie als het gaat om het afdekken van bepaalde risico’s.

 2. Wanneer u in grote lijnen weet wat voor soort financieel product u zoekt, kunnen wij u helpen bij het vergelijken en selecteren van de beste optie.

3. Wij kunnen op uw verzoek klankborden omtrent ideeën van een financieel product.

4. Wij kunnen u coachen bij het vormen van een beeld van de mogelijkheden voor het verzekeren van bepaalde risico’s.

5. Wij kunnen u een compleet advies geven over een financieel product en u begeleiden bij het afsluiten van een passende oplossing, waarbij onze dienstverlening in principe stopt op het moment dat het betreffende product is afgesloten.

 6. Wij kunnen het volledig beheer van financiële producten voor u verzorgen: advies, afsluiten en de begeleiding na het tot stand komen van een financieel product. Bij het laatste kunt u bijvoorbeeld denken aan een mogelijk tussentijds advies tot aanpassing van het afgesloten product. 

Klachten
Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten. Wij doen dan ons uiterste best om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.  

Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) Postbus 93257 2509 AG Den Haag  

Tel. 070 – 333 8 999 www.kifid.nl Ons kantoor is bij het Kifid aangesloten onder nummer 300.017020.  

Adviesvrij
Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of verzekeringsmaatschappijen.  

Geen zeggenschap
Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten, aandelen of anderszins zeggenschap in ons bedrijf. 

Selectie van aanbieders
Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Hierbij werken wij samen met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.  

Onze beloning
Wij brengen de kosten van onze dienstverlening rechtstreeks bij u in rekening. Voordat wij aan de opdracht beginnen, maken we een inschatting van de dienstverlening en de kosten die daarmee gemoeid zijn. U weet dus van tevoren wat u gaat betalen. Mocht er meerwerk ontstaan ten opzichte van de aangenomen opdracht, ontvangt u hierover vooraf een bericht van ons. 

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen We hopen dat u een beeld heeft gekregen van wat wij voor u kunnen betekenen. Natuurlijk is dat veel meer dan u in deze brochure heeft kunnen lezen. Stel ons daarom gerust uw vragen. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen doen en hoe wij werken? We vertellen het u graag in een persoonlijk gesprek.  

Versie 2024